Το κλειδί για υπέροχα μαλλιά το καλοκαίρι

Το «κλειδί» που διασφαλίζει την καλοκαιρινή σου ομορφιά

Υπάρχει κάτι που να μην αγαπάς στο Καλοκαίρι; Η άμμος κάτω από τα πόδια σου, το αλάτι πάνω στο δέρμα σου, η ξεκούραση δίπλα στη θάλασσα... Μέρες που διαρκούν και σου προσφέρουν μια γλυκιά αίσθηση ασφαλείας… κι αυτό αρκεί να ξέρεις πώς να τα φροντίζεις! Το Καλοκαίρι μπορεί να «σπέρνει» τον πανικό στα μαλλιά σου. Αλλά προτού βάλεις τον εαυτό σου σε μπέρδεμα, υπάρχει μια λύση. Η οποία λέγεται Pantene. 

Εάν αγαπάς τα μαλλιά σου, μάθε να αγαπάς και τη ρουτίνα τους.
Το καλύτερο που μπορείς να προσφέρεις στα μαλλιά σου σε όλη τη διάρκεια των θερινών μηνών είναι η τακτική φροντίδα τους με το σύστημα περιποίησης του Pantene, Σαμπουάν και Conditioner. Η προηγμένη φόρμουλα της σειράς Αναδόμηση και Προστασία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να χαρίζει έως και 15 φορές πιο δυνατά* μαλλιά. Η σύνθεση Pro-V λειτουργεί για να προλαμβάνει τυχόν «ζημιές» στην επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα διατηρεί άθικτη την ενυδάτωση στα μαλλιά σου. Το Pantene συμβάλλει στην καταπολέμηση της ξηρότητας και της θαμπάδας, ακόμη και την πιο μεγάλη μέρα του Καλοκαιριού. Γι’ αυτό, απόλαυσε τον ήλιο άφοβα.

Μια έξτρα βοήθεια αυτό το Καλοκαίρι
Μάσκα Pantene
Μην κρύβεις τα μαλλιά σου –«κάλυψέ» τα με τη μάσκα! Καταπολέμησε τα σημάδια φθοράς σε 2 λεπτά με την εντατική μάσκα θεραπείας Pantene. Χρησιμοποίησέ τη 2 με 3 φορές την εβδομάδα και επανάφερε την απαλότητα, τη λάμψη και την εύκολη διαχείριση των μαλλιών σου. Έτσι, δεν θα φοβάσαι πλέον να διασκεδάζεις κάτω από τον ήλιο. 
Γιατί η Ζιζέλ το Αγάπησε;
«Πιστεύω ότι η χρήση ποιοτικού Σαμπουάν και Conditioner είναι πολύ σημαντική, αλλά το δικό μου μυστικό βρίσκεται στη Μάσκα Pantene της σειράς Αναδόμηση και Προστασία. Μια μικρή δόση από την εντατική της θεραπεία, αρκετές φορές την εβδομάδα, κάνει τα μαλλιά μου να φαίνονται σαν να έχουν πάει διακοπές!» 
*ενάντια στη φθορά που προκαλείται από το styling, σε σύγκριση με σαμπουάν με μη μαλακτικούς παράγοντες