Προϊόντα
 • Προβολή Πίνακα Προβολή Λίστας
Loading more records..
 • Ανάλαφρο Conditioner σε μορφή αφρού Smooth & Sleek

  ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ

  Το ανάλαφρο conditioner σε μορφή αφρού Pantene Pro-V Απαλά & Μεταξένια αφήνει τα μαλλιά σας με ορατά πιο υγιή εμφάνιση και ευκολοχτένιστα, ελέγχει το φριζάρισμα και τους χαρίζει μεταξένια απαλότητα.

  ΧΡΗΣΗ: Προσφέρει στα λεπτά, φριζαρισμένα μαλλιά όλη την ενυδάτωση που χρειάζονται, χωρίς να τα βαραίνει.
  ΠΟΙΟΣ: Για λεπτά, φριζαρισμένα μαλλιά.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά, μετά το λούσιμο, για να χαρίσετε στα μαλλιά σας μια απαλή, μεταξένια και ανάλαφρη αίσθηση.
  ΠΩΣ: Λούστε τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε στην παλάμη σας τον αφρό και απλώστε τον ομοιόμορφα κατά μήκος της τρίχας, από τη ρίζα έως τις άκρες. Αφήστε τον να απορροφηθεί. Τέλος, ξεπλένετε. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το με το σαμπουάν Pantene Pro-V της σειράς Απαλά και Μεταξένια.

 • Ανάλαφρο Conditioner σε μορφή αφρού Volume

  ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΟΓΚΟΣ

  Το ανάλαφρο conditioner σε μορφή αφρού Pantene Pro-V Πλούσιος Όγκος προσφέρει στα λεπτά, φριζαρισμένα μαλλιά όλη τη φροντίδα και την ενυδάτωση που χρειάζονται, χωρίς να τα βαραίνει.
  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Για λεπτά, επίπεδα ή φριζαρισμένα μαλλιά.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά μετά το λούσιμο. Τα επίπεδα μαλλιά που «βαραίνουν» εύκολα γίνονται μαλλιά με ορατά πιο υγιή εμφάνιση, ευκολοχτένιστα και αποκτούν όγκο.
  ΠΩΣ: Λούστε τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε στην παλάμη σας τον αφρό και απλώστε κατά μήκος των μαλλιών σας , ομοιόμορφα, από τη ρίζα έως τις άκρες. Αφήστε το να απορροφηθεί. Τέλος, ξεπλένετε .Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το με το σαμπουάν Pantene Pro-V της σειράς Πλούσιος Όγκος.

 • Ανάλαφρο conditioner σε μορφή αφρού Repair & Protect

  ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

  Το ανάλαφρο conditioner σε μορφή αφρού Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία προσφέρει στα λεπτά ή με τάση λιπαρότητας μαλλιά όλη την ανάλαφρη περιποίηση και ενυδάτωση που χρειάζονται, χωρίς να τα βαραίνει.
  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Για λεπτά, αδύναμα ή λιπαρά μαλλιά.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά μετά το λούσιμο για μαλλιά με ορατά πιο υγιή εμφάνιση, ευκολοχτένιστα, απαλά και ανάλαφρα.
  ΠΩΣ: Λούστε τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε στην παλάμη σας τον αφρό και απλώστε τον κατά μήκος της τρίχας, από τη ρίζα έως τις άκρες. Αφήστε το να απορροφηθεί. Τέλος, ξεπλένετε.
  Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το με το σαμπουάν Pantene Pro-V της σειράς Αναδόμηση και Προστασία.

Loading