Προϊόντα
 • Προβολή Πίνακα Προβολή Λίστας
Loading more records..
 • ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Σαμπουάν Pantene Pro-V Τέλεια Ενυδάτωση με προηγμένη σύνθεση Pantene Pro-V : το σαμπουάν μας για ενυδάτωση με μικρο-συστατικά που ενυδατώνουν, στοχεύει τα ξηρότερα σημεία των μαλλιών και προστατεύει το φυσικό στρώμα λιπιδίων, αφήνοντάς τα βαθιά ενυδατωμένα και απαλά σαν μετάξι. Η συλλογή Τέλεια Ενυδάτωση προσφέρει έντονη αλλά ανάλαφρη ενυδάτωση στα μαλλιά σας.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Για ξηρά, άτονα μαλλιά.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά, για μαλλιά ενυδατωμένα και απαλά σα μετάξι.
  ΠΩΣ: Απλώστε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, από τις άκρες προς τις ρίζες. Ξεβγάλτε

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το με το conditioner και τα προϊόντα εντατικής περιποίησης Pantene Pro-V Τέλεια Ενυδάτωση.

  Overall Rating
  Overall Rating
  ()
 • Aqua Light Ανάλαφρα Μαλλιά Σαμπουάν

  Το σαμπουάν Pantene Pro-V Aqua Light με την ελαφριά του σύνθεση αναζωογονεί και καθαρίζει βαθιά τα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες, ενώ τα μικρο-συστατικά ενδυνάμωσης βοηθούν στην ενίσχυση των λεπτών μαλλιών σας, θρέφοντας τα και αφήνοντάς τα ανάλαφρα.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Γι'αυτούς που αναζητούν την αίσθηση ανάλαφρων μαλλιών, σχεδόν χωρίς βάρος.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά, για να χαρίσετε στα μαλλιά σας μια καθαρή, υγιή λάμψη.
  ΠΩΣ: Δημιουργήστε αφρό σε βρεγμένα μαλλιά. Επαναλάβετε αν θέλετε. Συνεχίστε με το Conditioner Aqua Light Ανάλαφρα Μαλλιά για λαμπερά μαλλιά, γεμάτα υγεία.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε με Pantene Pro-V Aqualight Ανάλαφρα Μαλλιά Conditioner και προϊόντα εντατικής περιποίησης της σειράς Pantene Pro-V Aqualight Ανάλαφρα Μαλλιά.

 • ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Το σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία με τη νέα, προηγμένη σύνθεση του Smart Pro-V κλειδώνει την υγρασία βαθιά μέσα στην τρίχα και ενδυναμώνει τα μαλλιά ώστε να παραμένουν δυνατά και λαμπερά, από τη ρίζα έως τις άκρες.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Γι' αυτούς με αδύναμα, ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά για να ανακτήσουν την απαλότητα, τη λάμψη και την ευελιξία τους. Καταπολεμά τα σημάδια φθοράς και φροντίζει την ταλαιπωρημένη επιφάνεια της τρίχας με τη χρήση σαμπουάν και conditioner μαζί.
  ΠΩΣ: Κάντε ελαφρύ μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργήσετε αφρό. Ξεβγάλτε και απολαύστε πιο δυνατά* μαλλιά, μέχρι το τελευταίο εκατοστό.
  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το μαζί με το conditioner και τα προϊόντα εντατικής περιποίησης της σειράς Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία.
   
  *Δύναμη ενάντια στην φθορά από το styling σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς ενυδατικούς παράγοντες.

  Overall Rating
  Overall Rating
  (1)
 • ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Σαμπουάν Pantene Βαθύς Καθαρισμός με προηγμένη σύνθεση Pantene PRO-V: το σαμπουάν μας προσφέρει ακριβώς ότι χρειάζονται τα μαλλιά σας, τα αναζωογονεί από τη ρίζα ως τις άκρες απομακρύνοντας τη λιπαρότητα, τους καθημερινούς ρύπους και τα κατάλοιπα του styling αφήνοντάς τα απίστευτα καθαρά και με υγιή εμφάνιση.


  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά, για να χαρίσετε στα μαλλιά σας μια καθαρή, υγιή λάμψη.
  ΠΩΣ: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε. Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το με το conditioner της σειράς.

  Overall Rating
  Overall Rating
  ()
 • ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Το Pantene Σαμπουάν Απαλά & Μεταξένια με προηγμένη σύνθεση Smart Pro-V, κλειδώνει την υγρασία απ' έξω, ελέγχει το φριζάρισμα και αφήνει τα μαλλιά σας μεταξένια, απαλά και ενυδατωμένα.
  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Για ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά που φριζάρουν, αλλά και για όλους τους τύπους μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά, για να δώσετε στα μαλλιά σας μια λεία, γεμάτη στυλ εμφάνιση.
  ΠΩΣ: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός. Ξεβγάλτε καλά και απολαύστε πιο δυνατά* μαλλιά, μέχρι το τελευταίο εκατοστό.
  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το με το conditioner & τα προϊόντα εντατικής περιποίησης Pantene Pro-V Απαλά & Μεταξένια.
  *Δύναμη ενάντια στην φθορά από το styling σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς ενυδατικούς παράγοντες.

 • ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Σαμπουάν Pantene Κατά της Πιτυρίδας με Zinc Pyrithione και προηγμένη σύνθεση PANTENE PRO-V: To σαμπουάν Με σύμπλεγμα κερατίνης καταπολεμά την πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, συχνή χρήση) και προσφέρει ότι ακριβώς χρειάζονται τα μαλλιά σας: καθαρισμό και υπέροχη υγιή εμφάνιση.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Για όλους τους τύπους μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά.
  ΠΩΣ: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε. Δοκιμάστε επίσης με Pantene Pro-V 2 σε 1 αντιπιτυριδικό Σαμπουάν και Conditioner.

  *ορατές νιφάδες, συχνή χρήση.

 • HYDRA INTENSIFY ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα, αφού κλειδώνει την υγρασία μέσα της, σε όλα τα μήκη και είναι ειδικά σχεδιασμένο να ελέγχει το styling. Προσφέρει ένα τριπλό ενεργό σύστημα- συνδυασμός από τρία θρεπτικά συστατικά το οποίο παρέχει εντατική ενυδάτωση για οποιοδήποτε μήκος μαλλιών και δρα ενάντια στο φριζάρισμα καθώς και στη φθορά που προκαλούν τα προϊόντα styling.

  Το αποτέλεσμα: μαλλιά απαλά με βελούδινη υφή, όμορφα και ενυδατωμένα.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Για γυναίκες με ξηρά ή φθαρμένα μαλλιά που χρειάζονται εντατική ενυδάτωση. Επανορθώνει πολλά σημεία των αφυδατωμένων μαλλιών όπως το φριζάρισμα, τη θαμπή όψη και τη ξηρότητα των μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά, για θρέψη στα μαλλιά και διατήρηση της ενυδάτωσης όλη μέρα.
  ΠΩΣ: Κάνετε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα της σειράς Pantene Pro-V Expert Collection Hydra Intensify.

 • AGE DEFY ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Με τριπλό ενεργό σύμπλεγμα – μοναδικός συνδυασμός τριών συστατικών περιποίησης - έχει σχεδιαστεί από τους ειδικούς στα μαλλιά και τη φροντίδα της επιδερμίδας, για να σας χαρίζει μαλλιά που φαίνονται έως και 10 χρόνια νεότερα.

  Προηγμένο αντιγηραντικό σύστημα περιποίησης, για μαλλιά πιο πλούσια και πιο πυκνά που λάμπουν.

  Σε συνδυασμό με το conditioner και τον Προηγμένο Όρο Ενίσχυσης Πυκνότητας της Τρίχας ενισχύει προσωρινά την πυκνότητα κάθε τρίχας των μαλλιών σας, καλύπτοντάς την.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Μια εξειδικευμένη λύση για την αντιγήρανση των μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά, για να θρέψετε και να ενδυναμώσετε την τρίχα σας, αφού είναι αρκετά ήπιο.
  ΠΩΣ: Κάνετε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα της σειράς Pantene Pro-V Expert Collection Age Defy.

 • ADVANCED KERATIN REPAIR ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Χάρη στο τριπλό ενεργό σύμπλεγμα – μοναδικός συνδυασμός τριών συστατικών περιποίησης - περιβάλλει την τρίχα, που είναι φτιαγμένη κυρίως από κερατίνη, με ένα προστατευτικό στρώμα φροντίζοντας ακόμα και τις αδύναμες, εύθραυστες τρίχες από τους παράγοντες φθοράς. Έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση της φθοράς, για μαλλιά δυνατά* και λαμπερά. Επανορθώνει 2 χρόνια φθοράς** σε μόλις 2 λεπτά!

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Ειδικά σχεδιασμένο γι' αυτούς που αναζητούν μια φροντίδα εξαιρετικού επιπέδου για την περιποίηση των κατεστραμμένων μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά γι' αυτούς που θέλουν να επανορθώσουν τα ξηρά ή φθαρμένα μαλλιά. Βελτιώνει σημαντικά την όψη και την υφή των μαλλιών.
  ΠΩΣ: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το μαζί με τα Conditioner και τα προϊόντα εντατικής περιποίησης της σειράς.

  *ενάντια στη φθορά από το χτένισμα.
  **φθορά στην απαλότητα της τρίχας.

 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Το Σαμπουάν Pantene Pro-V Προστασία Από Την Τριχόπτωση δυναμώνει* τα αδύναμα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες και τα προστατεύει αποτελεσματικά από οποιαδήποτε μελλοντική φθορά από το styling (*ενδυνάμωση κατά της φθοράς από το styling, σε σχέση με σαμπουάν χωρίς ενυδατικούς παράγοντες).

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: Λουστείτε καθημερινά για να ενισχύσετε τα μαλλιά σας στη μάχη κατά της φθοράς**.
  ΠΩΣ: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε.

  Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το με Pantene Pro-V Προστασία απο την Τριχόπτωση Conditioner και προϊόντα εντατικής περιποίησης της σειράς Pantene Pro-V Προστασία απο την Τριχόπτωση.

  *τριχόπτωση που οφείλεται στο σπάσιμο της τρίχας, σαμπουάν & conditioner, σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς μαλακτικούς παράγοντες.
  **φθορά στην επιφάνεια της τρίχας.

Loading