Προϊόντα
 • Προβολή Πίνακα Προβολή Λίστας
Loading more records..
 • ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Το Pantene Pro-V Σαμπουάν Perfect Hydration είναι η βάση για τέλεια ενυδατωμένα μαλλιά. Η σωστή ισορροπία μεταξύ των συστατικών καθαρισμού και περιποίησης αφαιρεί τη βρωμιά και τα υπολείμματα, ενώ προστατεύει την επιφάνεια της τρίχας.

  Η κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση του σαμπουάν Pantene Pro-V Τέλεια Ενυδάτωση δίνει στα μαλλιά πλούσια αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη ενυδάτωση, που στοχεύει στις πιο ξηρές περιοχές, με μικρο-ενυδατικά συστατικά για την προστασία της φυσικής λιπαρής επιφάνειας των μαλλιών.

  Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανάλαφρα, απαλά μαλλιά που έχουν την ελευθερία να κινούνται ξανά.

  Overall Rating
  Overall Rating
  ()
 • Aqua Light Ανάλαφρα Μαλλιά Σαμπουάν

  Με μικρο-συστατικά ενδυνάμωσης, στοχεύει και βοηθά στην ενίσχυση της λεπτής τρίχας αφήνοντας τα μαλλιά ανάλαφρα, σχεδόν χωρίς βάρος.

  Ενυδάτωση σχεδόν χωρίς βάρος
  Κλινικά Αποδεδειγμένη Τεχνολογία

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Γι'αυτούς που αναζητούν την αίσθηση ανάλαφρων μαλλιών, σχεδόν χωρίς βάρος.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά, για να χαρίσετε στα μαλλιά σας μια καθαρή, υγιή λάμψη.
  ΠΩΣ: Δημιουργήστε αφρό σε βρεγμένα μαλλιά. Επαναλάβετε αν θέλετε. Συνεχίστε με το Conditioner Aqua Light Ανάλαφρα Μαλλιά για λαμπερά μαλλιά, γεμάτα υγεία.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε με Pantene Pro-V Aqualight Ανάλαφρα Μαλλιά Conditioner και προϊόντα εντατικής περιποίησης της σειράς Pantene Pro-V Aqualight Ανάλαφρα Μαλλιά.

 • ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Το σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία καταπολεμά άμεσα τα σημάδια φθοράς και περιποιείται τα ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά, προσφέροντας απαλά μαλλιά με υγιή λάμψη.

  Με κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία βοηθά στην επαναφορά της δύναμης των μαλλιών ενάντια στη φθορά από το styling και προλαμβάνει τον σχηματισμό ψαλίδας.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Γι' αυτούς με αδύναμα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά για να ανακτήσουν την απαλότητα, τη λάμψη και την ευελιξία τους. Επιδιορθώνει την ταλαιπωρημένη επιφάνεια της τρίχας με τη χρήση σαμπουάν και conditioner μαζί.
  ΠΩΣ: Κάντε ελαφρύ μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργήσετε αφρό. Ξεβγάλτε.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το μαζί με τα conditioner και τα προϊόντα εντατικής περιποίησης της σειράς Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία.

  Overall Rating
  Overall Rating
  (1)
 • ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Καταπολεμά την πιτυρίδα και προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζονται τα μαλλιά σας: καθαρισμό και υπέροχη, υγιή εμφάνιση σε 10 ημέρες*.

  Με σύμπλεγμα προστασίας της κερατίνης.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Για όλους τους τύπους μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά.
  ΠΩΣ: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε. Δοκιμάστε επίσης με Pantene Pro-V 2 σε 1 αντιπιτυριδικό Σαμπουάν και Conditioner.

  *ορατές νιφάδες, συχνή χρήση.

 • ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Προσφέρει ακριβώς ό,τι χρειάζονται τα μαλλιά σας: τα αναζωογονεί από τη ρίζα ως τις άκρες απομακρύνοντας τη λιπαρότητα, τους καθημερινούς ρύπους και τα κατάλοιπα του styling αφήνοντάς τα απίστευτα καθαρά και με υγιή εμφάνιση, σχεδόν χωρίς βάρος!

  Κλινικά Αποδεδειγμένη Τεχνολογία.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά, για να χαρίσετε στα μαλλιά σας μια καθαρή, υγιή λάμψη.
  ΠΩΣ: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε. Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το με το conditioner της σειράς.

 • ΑΠΑΛΑ & ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Το Pantene Σαμπουάν Απαλά & Μεταξένια με μικρo-συστατικά λείανσης, δρα στη δομή της τρίχας για να λειάνει κάθε τούφα μαλλιών και να κρατήσει μακριά την υγρασία βοηθώντας έτσι στον έλεγχο του φριζαρίσματος και αφήνοντας τα μαλλιά ευκολοχτένιστα, όμορφα και λεία σαν μετάξι.

  Χάρη στο σύμπλεγμα Προστασίας της Κερατίνης, τα μαλλιά σας αποκτούν λάμψη και υγιή εμφάνιση.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Για γυναίκες με ξηρά, φριζαρισμένα μαλλιά που επιθυμούν να ανακτήσουν την απαλότητα στα μαλλιά τους.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά, για να δώσετε στα μαλλιά σας μια λεία, γεμάτη στυλ όψη.
  ΠΩΣ: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε.

  Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε με Pantene Pro-V Απαλά & Μεταξένια Conditioner και προϊόντα εντατικής περιποίησης της σειράς Pantene Pro-V Απαλά & Μεταξένια.

 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  To Pantene Conditioner Προστασία από την Τριχόπτωση* έχει μία επαναστατική σύνθεση για έως και 97% λιγότερη τριχόπτωση*, όπως αποδείχθηκε σε ανεξάρτητες κλινικές έρευνες.

  Επαναφέρει τη δύναμη των μαλλιών ενάντια στη φθορά από το styling και προλαμβάνει το σχηματισμό ψαλίδας. Έτσι, αφήνει τα μαλλιά σας λαμπερά και με υγιή εμφάνιση.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: Λουστείτε καθημερινά για να ενισχύσετε τα μαλλιά σας στη μάχη κατά της φθοράς**.
  ΠΩΣ: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε.

  Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το με Pantene Pro-V Προστασία απο την Τριχόπτωση Conditioner και προϊόντα εντατικής περιποίησης της σειράς Pantene Pro-V Προστασία απο την Τριχόπτωση.

  *τριχόπτωση που οφείλεται στο σπάσιμο της τρίχας, σαμπουάν & conditioner, σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς μαλακτικούς παράγοντες.
  **φθορά στην επιφάνεια της τρίχας.

 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Θρέφει τα μαλλιά και βοηθά στην προστασία τους από το ξεθώριασμα του χρώματος λόγω της φθοράς του styling. Για μαλλιά ορατά πιο υγιή που λάμπουν.

  Σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα που βοηθά στην προστασία των βαμμένων μαλλιών ενάντια στη φθορά από το styling.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Ιδανικό για μαλλιά βαμμένα ή με ανταύγειες.
  ΠΟΤΕ: Η απαλότητά του το κάνει κατάλληλο για καθημερινή χρήση.
  ΠΩΣ: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε. Επαναλάβετε εάν επιθυμείτε.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε με το Conditioner Pantene Pro-V Προστασία Χρώματος και προϊόντα εντατικής περιποίησης της σειράς Pantene Pro-V Προστασία Χρώματος.

 • ΤΕΛΕΙΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Με μικρο-συστατικά διαμόρφωσης, είναι σχεδιασμένο για σγουρά μαλλιά και βοηθά να έχετε καλοσχηματισμένες, όμορφες και λαμπερές μπούκλες, όλη μέρα.

  Με σύμπλεγμα Προστασίας της Κερατίνης, ελέγχει το φριζάρισμα.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Για γυναίκες με μπούκλες οποιουδήποτε μήκους.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά, για να δώσετε γεμάτο σχήμα στις μπούκλες.
  ΠΩΣ: Κάνετε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το με το σαμπουάν και τα προϊόντα εντατικής περιποίησης Pantene Pro-V Τέλειες Μπούκλες.

 • HYDRA INTENSIFY ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα, αφού κλειδώνει την υγρασία μέσα της, σε όλα τα μήκη και είναι ειδικά σχεδιασμένο να ελέγχει το styling. Προσφέρει ένα τριπλό ενεργό σύστημα- συνδυασμός από τρία θρεπτικά συστατικά το οποίο παρέχει εντατική ενυδάτωση για οποιοδήποτε μήκος μαλλιών και δρα ενάντια στο φριζάρισμα καθώς και στη φθορά που προκαλούν τα προϊόντα styling.

  Το αποτέλεσμα: μαλλιά απαλά με βελούδινη υφή, όμορφα και ενυδατωμένα.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Για γυναίκες με ξηρά ή φθαρμένα μαλλιά που χρειάζονται εντατική ενυδάτωση. Επανορθώνει πολλά σημεία των αφυδατωμένων μαλλιών όπως το φριζάρισμα, τη θαμπή όψη και τη ξηρότητα των μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά, για θρέψη στα μαλλιά και διατήρηση της ενυδάτωσης όλη μέρα.
  ΠΩΣ: Κάνετε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα της σειράς Pantene Pro-V Expert Collection Hydra Intensify.

Loading