Προϊόντα
 • Προβολή Πίνακα Προβολή Λίστας
Loading more records..
 • ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΞΗΡΟ ΛΑΔΙ

  Χαρίζει ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα για 10Χ προστασία ενάντια στη φθορά των μαλλιών.

  Προλαμβάνει τον σχηματισμό ψαλίδας και δρα ενάντια στη φθορά από το styling, αφήνοντας μια υπέροχη, ανάλαφρη αίσθηση στα μαλλιά.

  ΧΡΗΣΗ:

  ΠΟΙΟΣ: Γι' αυτούς με ξηρά ή φθαρμένα μαλλιά που επιθυμούν να χρησιμοποιούν ένα ξηρό λάδι προστασίας χωρίς την αίσθηση λιπαρότητας.
  ΠΟΤΕ: Μετά το λούσιμο, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή αισθάνεσθε ότι τα μαλλιά σας χρειάζονται επιπλέον φροντίδα και θρέψη.
  ΠΩΣ: Απλώστε το στα μαλλιά σας από τη μέση έως τις άκρες χρησιμοποιώντας μία βούρτσα ή τα χέρια σας.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της σειράς Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία.

  Overall Rating
  Overall Rating
  ()
 • ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Το σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία με τη νέα, προηγμένη σύνθεση του Smart Pro-V κλειδώνει την υγρασία βαθιά μέσα στην τρίχα και ενδυναμώνει τα μαλλιά ώστε να παραμένουν δυνατά και λαμπερά, από τη ρίζα έως τις άκρες.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Γι' αυτούς με αδύναμα, ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά για να ανακτήσουν την απαλότητα, τη λάμψη και την ευελιξία τους. Καταπολεμά τα σημάδια φθοράς και φροντίζει την ταλαιπωρημένη επιφάνεια της τρίχας με τη χρήση σαμπουάν και conditioner μαζί.
  ΠΩΣ: Κάντε ελαφρύ μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργήσετε αφρό. Ξεβγάλτε και απολαύστε πιο δυνατά* μαλλιά, μέχρι το τελευταίο εκατοστό.
  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το μαζί με το conditioner και τα προϊόντα εντατικής περιποίησης της σειράς Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία.
   
  *Δύναμη ενάντια στην φθορά από το styling σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς ενυδατικούς παράγοντες.

  Overall Rating
  Overall Rating
  (1)
 • ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ CONDITIONER

  Το conditioner Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία με τη νέα, προηγμένη σύνθεση του Smart Pro-V αντιστρέφει τα σημάδια φθοράς, όπως έλλειψη απαλότητας και λάμψης, κλειδώνει την υγρασία βαθιά μέσα στην τρίχα και φροντίζει τα ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά, προσφέροντας λάμψη και υγιή εμφάνιση.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Γι' αυτούς με ξηρά, φθαρμένα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά για να ανακτήσουν τα μαλλιά την απαλότητα, τη λάμψη και την ανάλαφρη κίνησή τους.
  ΠΩΣ: Απλώστε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, από τις άκρες προς τις ρίζες. Ξεβγάλτε καλά και απολαύστε πιο δυνατά* μαλλιά, μέχρι το τελευταίο εκατοστό.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το με το Σαμπουάν και τα προϊόντα εντατικής περιποίησης Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία.
  *Δύναμη ενάντια στην φθορά από το styling σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς ενυδατικούς παράγοντες.

 • ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ CONDITIONER 2-ΣΕ-1

  To Pantene Αναδόμηση και Προστασία 2σε1 για αναδόμηση, με μικρο-συστατικά περιποίησης βοηθά στο κλείδωμα της υγρασίας βαθιά στην τρίχα, αφήνοντας τα μαλλιά σας λαμπερά και με υγιή εμφάνιση. Καταπολεμά άμεσα τα σημεία φθοράς και περιποιείται τα ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά σας για απαλότητα και λάμψη.

  Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του, επαναφέρει τη δύναμη των μαλλιών ενάντια στη φθορά από το styling και προλαμβάνει το σχηματισμό ψαλίδας.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Γι' αυτούς με ξηρά ή φθαρμένα μαλλιά.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά για να ανακτήσουν την απαλότητα, τη λάμψη και την ευελιξία τους.
  ΠΩΣ: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το μαζί με τα conditioners και τα προϊόντα εντατικής περιποίησης της σειράς.

 • ΜΑΣΚΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ 2 ΛΕΠΤΩΝ

  Βοηθά στην προστασία των μαλλιών σας και στην επαναφορά της δύναμής τους ενάντια στη φθορά από το styling σε μόλις 2 λεπτά. Προλαμβάνει τον σχηματισμό ψαλίδας και αφήνει τα μαλλιά λαμπερά, με υγιή εμφάνιση.

  Χάρη στην κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία της, προσφέρει πλούσια και βαθιά εντατική περιποίηση στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά σας.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Ιδανική για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά.
  ΠΟΤΕ: 2 με 3 φορές την εβδομάδα για να επαναφέρετε στα μαλλιά σας την απαλότητα, τη λάμψη και την ευελιξία τους.
  ΠΩΣ: Χρησιμοποιήστε την για εντατική επανόρθωση* για να σας χαρίσει όμορφα μαλλιά με υγιή εμφάνιση. Απλώστε τη μάσκα σε νωπά μαλλιά ξεκινώντας από τις άκρες και κάνοντας μασάζ προς τις ρίζες. Αφήστε την πλούσια σύνθεση να δράσει για 2 λεπτά και ξεβγάλτε καλά. Συνεχίστε με το καθημερινό σας styling.

  Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε την με Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία Σαμπουάν και Conditioner.

  *της απαλότητας και λάμψης.

Loading