ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΛΑΜΠΕΡΑ;

Τι Κάνει Τα Μαλλιά Λαμπερά;

Το Pantene έχει ανακαλύψει τέσσερις κρίσιμους παράγοντες για μα «εκτυφλωτική» λάμψη: απαλότητα, καθαρότητα, ομαλότητα και ικανότητα ανάκλασης. Ας δούμε αναλυτικά αυτούς τους παράγοντες.

Απαλότητα: Μια επιφάνεια που λάμπει, όπως αυτή των λαμπερών μαλλιών, δεν πρέπει να έχει εξογκώματα ή τραχιά σημεία. Οι ατέλειες στην επιφάνεια μπορούν να ελαττώσουν δραστικά τη λάμψη. Η επιφάνεια του περιτριχίου πρέπει, ιδεωδώς, να μην εμφανίζει γρατζουνιές ή ανωμαλίες.

Καθαρότητα: Για βαθιά λάμψη στα μαλλιά, τα καθαρά στρώματα του περιτριχίου δεν πρέπει να μουντζουρώνονται από κατάλοιπα μετάλλων ή προϊόντων styling που τα θαμπώνουν.

Ομαλότητα: Τα λαμπερά μαλλιά, όπως και το κρύσταλλο, χρειάζονται μια ομοιογενή ομαλότητα έτσι ώστε το φως να ανακλάται από αυτά πίσω στο μάτι από μια ελεγχόμενη γωνία. Η αυξημένη ομαλότητα στα μαλλιά μπορεί να μειώσει την διάχυση του φωτός, έχοντας σαν αποτέλεσμα μια λάμψη, μεγαλύτερης έντασης.

Ανακλαστική ικανότητα: Η φυσική ανακλαστική ικανότητα της επιφάνειας των μαλλιών μπορεί να αυξηθεί μέσω συγκεκριμένων συστατικών που ανακλούν το φως καλύτερα για να μεγιστοποιήσουν την ακτινοβολία των μαλλιών.

Συνιστάται για εσάς

Κόκκινο Πανί