ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΣΕ 3 ΕΥΚΟΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Καταπολεμήστε Το Φριζάρισμα Σε Τρία Εύκολα Βήματα

Σας λέει κάτι η στιγμή που βγαίνετε έξω από το σπίτι και το χτένισμά σας κάνει.. πουφ; Ναι, συμβαίνει σε όλες μας. Το φριζάρισμα προκαλείται γενικά από την υγρασία και σταδιακά καταστρέφει τα μαλλιά σας. Αλλά υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι για να καταπολεμήσετε το φριζάρισμα.

Αποκτήστε υγιή μαλλιά! Το να αποκτήσετε υγιή μαλλιά είναι το πρώτο βήμα για να κατοπολεμήσετε το φριζάρισμα, και είναι πιο εύκολο απ' ό,τι νομίζετε. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο σαμπουάν και conditioner για τον τύπο μαλλιών σας, μπορείτε να περιορίσετε τη θερμότητα και το styling και να μειώσετε τις υψηλές θερμοκρασίες που υφίστανται τα μαλλιά σας. Λούζοντας, βουρτσίζοντας και χτενίζοντάς τα απαλά, θα μπείτε στον δρόμο των υγιών μαλλιών. Εφόσον η κατεστραμμένη τρίχα το μόνο που κάνει είναι να επιδεινώνει το φριζάρισμα, αν ξεφορτωθείτε την αιτία που φθείρει τα μαλλιά σας, θα κάνετε το πρώτο βήμα στην καταπολέμηση του φριζαρίσματος.

Χρησιμοποιήστε Σαμπουάν και Conditioner εντάντια στο φριζάρισμα. Οι σημερινές συνθέσεις σας βοηθούν να διατηρείτε την ακεραιότητα του φυσικού εξωτερικού στρώματος της τρίχας, που ελέγχει την κυκλοφορία της υγρασίας μέσα και έξω από το στέλεχος. Με προστατευμένο το εξωτερικό της στρώμα, η τρίχα έχει την κατάλληλη πανοπλία ενάντια στο φριζάρισμα. Μετά, τα conditioner κατά του φριζαρίσματος λένε την τελευταία λέξη, με τις πανάλαφρες μικρο-σιλικόνες που στοχεύουν στις «διαρροές» της επιφάνειας της τρίχας (τα φθαρμένα τμήματα που απορροφούν την υγρασία της ατμόσφαιρας σαν σφουγγάρια, κάνοντας έτσι τα μαλλιά να διογκώνονται και να φριζάρουν). Όταν το συστατικό περιποίησης των μαλλιών κάτσει στο κατάλληλο σημείο της τρίχας, η ικανότητά του να ελέγχει την υγρασία επιβραδύνει την διαδικασία του φριζαρίσματος.

Δοκιμάστε Μια Ισιωτική Κρέμα.

Η ισιωτικές κρέμες είναι οι καινούριες φίλες σας. Αυτή η περιποίηση θα σας βοηθήσει να δαμάσετε τις τούφες σας και θα σας απελευθερώσει από το φριζάρισμα - το τέλειο χέρι βοήθειας όταν τα μαλλιά σας αρχίζουν να χάνουν τον έλεγχο.Τα υγιή μαλλιά, το σωστό σαμπουάν και conditioner, και τα κατάλληλα προϊόντα styling για το φριζάρισμα σας βάζουν στον σωστό δρόμο για να ξεφορτωθείτε το φριζάρισμα.

Το σωστό σαμπουάν και conditioner και τα κατάλληλα προϊόντα styling ενάντια στο φριζάρισμα θα σας βάλουν στον σωστό δρόμο για να ξεφορτωθείτε το φριζάρισμα μια για πάντα!