ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΛΕΠΤΗ ΤΡΙΧΑ ΜΕ ΟΓΚΟ

Επισκεφτείτε τον Οδηγό μας Για Λεπτή Τρίχα Με Όγκο

Για τις γυναίκες με λεπτή τρίχα στα μαλλιά, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να τελειοποιούν ένα χτένισμα και να το βλέπουν να "ισοπεδώνεται" λίγες ώρες αργότερα. Είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά με κάποιες αλλαγές στις συνήθειές σας στο λούσιμο και με μερικά επαγγελματικά κόλπα styling, θα μπορέσετε να αποκτήσετε όγκο χωρίς να πάτε στο κομμωτήριο.

Less is More

Όλα τα μαλλιά δεν είναι ίδια. Τα μαλλιά με λεπτή τρίχα μπορεί να έχουν έως και 50% λιγότερη πρωτεΐνη που χαρίζει όγκο στο στέλεχος απ' ό,τι η χοντρή τρίχα, πράγμα που τα κάνει να φαίνονται επίπεδα και, ορισμένες φορές, χωρίς ζωτικότητα. (Τουλάχιστον, όμως, έχουμε λάμψη και απαλότητα... σωστά;) Γι αυτό και η χρήση των κατάλληλων προϊόντων για τη λεπτή τρίχα είναι καθοριστική για την απόκτηση όγκου. Μια τακτική περιποίηση για όγκο θα πρέπει να αποτελείται από ένα ελαφρύ σαμπουάν και conditioner κι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσθέτει όγκο. Φυσικά, λίγο conditioner χωρίς ξέβγαλμα ή κρέμα BB στις ρίζες δεν θα κάνουν τα μαλλιά σας να ισοπεδωθούν στη στιγμή, αλλά αν στόχος σας είναι ένα ογκώδες χτένισμα με πολύ πιστολάκι, επαναλάβετε μαζί μας: less is more.

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα χτενίσματα με πιστολάκι

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι, μην ξεχάσετε να βάλετε και ένα προϊόν που χαρίζει όγκο. Δοκιμάστε μερικές από τις αγαπημένες μας εξειδικευμένες συμβουλές για τη προσθήκη όγκου στα μαλλιά. Τα κόλπα μας είναι η χωρίστρα από την αντίθετη μεριά, το στέγνωμα των μαλλιών πιασμένα κότσο, ή το πιστολάκι με το στέγνωμα των μαλλιών ανάποδα αφήνοντας τα μαλλιά σας να ρίξουν τη θερμοκρασία τους κρατώντας τα προς τα πάνω. Αφήνοντας τη θερμότητα στα μαλλιά σας να πέσει εντελώς ενώ τα κρατάτε όρθια, επιτρέπετε στους δεσμούς να τοποθετηθούν σε κάθε τρίχα ανάλογα με το σχήμα της, βοηθώντας έτσι να δημιουργηθεί περισσότερος όγκος από τον πυρήνα της. Ένα γρήγορο ψέκασμα με spray στην κάτω πλευρά των μαλλιών σας βοηθάει σημαντικά.

Δοκιμάστε Το Look Της Επόμενης Ημέρας

Το πρόβλημα με τα χτενίσματα της επόμενης ημέρας για γυναίκες με λεπτή τρίχα είναι ο παράγοντας της λιπαρότητας και είναι ο λόγος για τον οποίο σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε ένα ξηρό σαμπουάν ή ταλκ. Ένα γρήγορο πασπάλισμα θα απορροφήσει την υπερβολική λιπαρότητα, που συνήθως βαραίνει τα μαλλιά. Λίγο ξηρό σαμπουάν κάνει θαύματα για το φρεσκάρισμα των μαλλιών. Απλά σιγουρευτείτε ότι το έχετε αφαιρέσει εντελώς πριν το styling ώστε να μην φαίνεται καθόλου! Για περισσότερες συμβουλές, δείτε τις επιλογές μας από τις καλύτερες συμβουλές styling για όγκο.

Για περισσότερες συμβουλές για το styling, δείτε τις επιλογές μας από τις καλύτερες συμβουλές styling για όγκο.