Προϊόντα
 • Προβολή Πίνακα Προβολή Λίστας
Loading more records..
 • ADVANCED KERATIN REPAIR CONDITIONER

  Η σύνθεσή του με τριπλό ενεργό σύμπλεγμα επανορθώνει τη φθορά και βοηθά άμεσα στην προστασία της κερατίνης της τρίχας. Ο μοναδικός συνδυασμός τριών συστατικών περιποίησης που διαθέτει, περιβάλλει την τρίχα, που είναι φτιαγμένη κυρίως από κερατίνη, με ένα προστατευτικό στρώμα φροντίζοντας ακόμα και τις αδύναμες, εύθραυστες τρίχες από τους παράγοντες φθοράς. Έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση της φθοράς, για μαλλιά δυνατά* και λαμπερά.
  Βελτιώνει σημαντικά την όψη και την υφή των μαλλιών σας.

  Επανορθώνει 2 χρόνια φθοράς** σε μόλις 2 λεπτά!

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Ειδικά σχεδιασμένο γι' αυτούς που αναζητούν μια φροντίδα εξαιρετικού επιπέδου για την περιποίηση των ξηρών ή φθαρμένων μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά γι' αυτούς που θέλουν να επανορθώσουν τα φθαρμένα μαλλιά.
  ΠΩΣ: Απλώστε το conditioner σε βρεγμένα μαλλιά μετά το λούσιμο. Χτενίστε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλά σας, εστιάζοντας στις άκρες τους. Ξεβγάλτε καλά. 

  Για εξειδικευμένη περιποίηση της ψαλίδας, δοκιμάστε την κρέμα κατά της ψαλίδας Advanced Keratin Repair.

  *ενάντια στη φθορά από το χτένισμα.
  **φθορά στην απαλότητα της τρίχας, με χρήση συστήματος.

  Overall Rating
  Overall Rating
  (1)
 • ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΑΛΙΔΑΣ ADVANCED KERATIN REPAIR

  Εντατική επανόρθωση για φθαρμένα μαλλιά. Τα μαλλιά αποτελούνται κυρίως από κερατίνη. Η σύνθεση της κρέμας βοηθά στην επανόρθωση της κερατίνης και την πρόληψη κατά της ψαλίδας.

  Επανορθώνει τα μαλλιά σε μόλις 2 λεπτά!

  Περιέχει ένα σύμπλεγμα Προβιταμίνης Β5 και καφεΐνης.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Ειδικά σχεδιασμένο γι' αυτούς που έχουν ταλαιπωρημένα και φθαρμένα μαλλιά.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά για να επιδιορθώσετε την ψαλίδα.
  ΠΩΣ: Βάλτε μια μικρή ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σας και απλώστε τη σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά. Ξεκινήστε με τις άκρες και αποφύγετε τις ρίζες. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Συνεχίστε με το καθημερινό σας styling. Χρησιμοποιήστε την με το Σαμπουάν Advanced Keratin Repair και το Conditioner της σειράς για την καταπολέμηση πολλών επιπτώσεων της φθοράς όπως η ψαλίδα, το φριζάρισμα και η ξηρότητα.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα της σειράς Pantene Pro-V Expert Collection Advanced Keratin Repair.

 • ADVANCED KERATIN REPAIR ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Χάρη στο τριπλό ενεργό σύμπλεγμα – μοναδικός συνδυασμός τριών συστατικών περιποίησης - περιβάλλει την τρίχα, που είναι φτιαγμένη κυρίως από κερατίνη, με ένα προστατευτικό στρώμα φροντίζοντας ακόμα και τις αδύναμες, εύθραυστες τρίχες από τους παράγοντες φθοράς. Έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση της φθοράς, για μαλλιά δυνατά* και λαμπερά. Επανορθώνει 2 χρόνια φθοράς** σε μόλις 2 λεπτά!

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Ειδικά σχεδιασμένο γι' αυτούς που αναζητούν μια φροντίδα εξαιρετικού επιπέδου για την περιποίηση των κατεστραμμένων μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: Καθημερινά γι' αυτούς που θέλουν να επανορθώσουν τα ξηρά ή φθαρμένα μαλλιά. Βελτιώνει σημαντικά την όψη και την υφή των μαλλιών.
  ΠΩΣ: Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά για να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το μαζί με τα Conditioner και τα προϊόντα εντατικής περιποίησης της σειράς.

  *ενάντια στη φθορά από το χτένισμα.
  **φθορά στην απαλότητα της τρίχας.

 • ΜΑΣΚΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ 2 ΛΕΠΤΩΝ ADVANCED KERATIN REPAIR

  Βρίσκεστε 2 λεπτά μακριά από το να αποκτήσετε λαμπερά και απαλά μαλλιά. Αν και δε χρειάζεται πολλή ώρα, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Η Μάσκα Επανόρθωσης 2 λεπτών Advanced Keratin Repair περιβάλλει την τρίχα ενισχύοντάς την ενάντια στη φθορά, ενώ συγχρόνως προσφέρει απαλότητα στην επιφάνειά της. Έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση πολλών επιπτώσεων της φθοράς, όπως η ψαλίδα, το φριζάρισμα και η ξηρότητα. Η σύνθεση της Μάσκας Επανόρθωσης 2 λεπτών μιμείται το φυσικό προστατευτικό στρώμα της τρίχας προσφέροντάς της ενυδάτωση και προστασία της κερατίνης των μαλλιών από τη φθορά.

  ΧΡΗΣΗ:
  ΠΟΙΟΣ: Ειδικά σχεδιασμένο γι'αυτούς που αναζητούν μια φροντίδα, εξαιρετικού επιπέδου, για την περιποίηση των κατεστραμμένων μαλλιών.
  ΠΟΤΕ: 2 με 3 φορές την εβδομάδα για να επανορθώσετε τα ξηρά ή φθαρμένα μαλλιά σας.
  ΠΩΣ: Απλώστε τη μάσκα σε νωπά μαλλιά ξεκινώντας από τις άκρες και κάνοντας μασάζ προς τις ρίζες. Αφήστε τη σύνθεση της μάσκας να δράσει για 2 λεπτά και ξεβγάλτε καλά. Χρησιμοποιήστε τη μάσκα μία ή δύο φορές την εβδομάδα, μετά το λούσιμο.

  Για εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα της σειράς Pantene Pro-V Expert Collection Advanced Keratin Repair.

Loading